headset_mic 061 350 5432

Kompanija ONNO SMART TECHNOLOGY DOO

Mi smo ONNO SMART TECHNOLOGY DOO, generalni distributeri kompanije Kratki za tržišta Srbije i Crne Gore.

Naša kompanija je osnovana sa ambicijom da ne samo distribuira, već i samostalno dizajnira i konstruiše visokokvalitetne proizvode koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta, bezbednosti, funkcionalnosti i estetike.

U svemu što radimo, težimo da budemo sinonim za vrhunski kvalitet i pouzdanost, bilo da je reč o proizvodima koje sami kreiramo ili o onima koje distribuiramo. Naš cilj je da svaki korak u našem poslovanju odražava našu posvećenost izvrsnosti u svakom segmentu.

Kompanija KRATKI Marek Bal

Kratki je lider u proizvodnji visokokvalitetnih kamina, bio kamina, plinskih grejalica i propratne opreme. Priznat u čitavoj Evropi, uz preko 24 godine iskustva na tržištu, kompanija se ističe svojim dinamičnim razvojem, izvrsnošću i trajnošću proizvoda. Sa preko 900 različitih proizvoda u ponudi, Kratki je sinonim za inovaciju i pouzdanost u svom sektoru.

Kratki neprestano teži ka ekološkoj održivosti, koristeći najnovije tehnologije za smanjenje uticaja svojih proizvoda na prirodno okruženje. Njihova posvećenost kvalitetu i održivosti omogućila im je da osvoje preko 50 nagrada za izvanredne rezultate u industriji, a proizvode plasiraju u više od 60 zemalja širom sveta.