headset_mic 061 350 5432

Politika privatnosti

Dobrodošli na našu stranicu posvećenu politici privatnosti. Vaša privatnost je za nas od suštinske važnosti i posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo, delimo i štitimo vaše informacije kada koristite našu veb stranicu i usluge.

Koje informacije prikupljamo?

Lični Podaci: Kada se registrujete na našoj veb stranici, kupujete proizvode ili usluge, ili kontaktirate našu podršku, možemo prikupiti vaše lične podatke kao što su ime, e-mail adresa, adresa za dostavu, telefonski broj i podaci o plaćanju.

Automatski Prikupljeni Podaci: Kada posećujete našu veb stranicu, automatski prikupljamo informacije o vašem uređaju i korišćenju veb stranice, uključujući IP adresu, tip pregledača, jezik pregledača, vreme pristupa i URL sa kog ste došli.

Kolačići i Slične Tehnologije: Koristimo kolačiće (cookies) i slične tehnologije za prikupljanje informacija o vašoj interakciji sa našom veb stranicom. Kolačići nam pomažu da poboljšamo vaše korisničko iskustvo i da pružimo personalizovane usluge.

Kako Koristimo Vaše Informacije?

Pružanje Usluga: Vaše informacije koristimo kako bismo obradili vaše narudžbine, pružili tražene usluge i komunicirali sa vama u vezi sa vašim narudžbinama, pitanjima ili zahtevima za podršku.

Poboljšanje Usluga: Analiziramo informacije koje prikupljamo kako bismo poboljšali našu veb stranicu, proizvode i usluge. To uključuje optimizaciju korisničkog iskustva, unapređenje funkcionalnosti i razvoj novih proizvoda i usluga.

Marketing i Promocije: Možemo koristiti vaše kontakt informacije za slanje promotivnih materijala, obaveštenja o popustima i specijalnim ponudama, ukoliko ste dali svoj pristanak za primanje takvih komunikacija.

Sigurnost i Zaštita: Koristimo informacije koje prikupljamo kako bismo zaštitili našu veb stranicu, korisnike i poslovanje od prevara, zloupotreba i drugih nezakonitih aktivnosti.

VAŠE LIČNE PODATKE NE DELIMO SA DRUGIMA NI POD KOJIM USLOVIMA

Web sajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima.

VAŠ PRISTANAK

Time što nastavljate da koristite naš web sajt slažete se sa tim da možemo da postavimo kolačiće na vaš računar kako bismo analizirali način na koji koristite naš web sajt. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kolačića kako biste saznali detaljne informacije o podacima koje prikupljamo kada koristite ovaj sajt. Ukoliko ne želite da prihvatite kolačiće u pogledu vašeg korišćenja ovog web sajta, morate da prestanete da ga koristite.

GOOGLE ANALITIKA

Ova web stranica koristi Google Analytics za analizu korišćenja web stranice. Google Analytics upotrebljava kolačiće za prikupljanje standardnih podataka internetskih zapisnika i posetilaca ili podataka u anonimnom obliku. Informacije koje generira kolačić o vašoj upotrebi web stranice (uključujući IP adresu) prenose se Google-u. Informacije se zatim koriste za procenu korišćenja web stranice posetioca i za prikupljanje statističkih izveštaja o aktivnostima na web sajtu.


Google-ova pravila o privatnosti dostupna su na adresi: https://policies.google.com/privacy.


Google je razvio dodatni program za pregledač za JavaScript Google analitike kojim se ona isključuje (ga.js, analytics.js, dc.js). Ukoliko želite da budete isključeni iz Google analitike, možete da preuzmete i instalirate dodatni program za svoj mrežni pregledač.

Vaša Prava i Izbori

Pristup i Ispravka: Imate pravo da pristupite svojim ličnim podacima koje posedujemo i da zahtevate ispravku netačnih ili nepotpunih informacija.

Povlačenje Saglasnosti: Ukoliko ste dali saglasnost za obradu vaših podataka, možete je povući u bilo kom trenutku. Povlačenje saglasnosti neće uticati na zakonitost obrade podataka koja je vršena pre povlačenja.

Brisanje Podataka: Imate pravo da zatražite brisanje vaših ličnih podataka koje posedujemo, osim u slučajevima kada smo zakonski obavezani da ih čuvamo.

Ograničenje Obrađivanja: Možete zatražiti ograničenje obrade vaših podataka u određenim situacijama, kao što su osporavanje tačnosti podataka ili prigovor na obradu podataka.

Za ostvarivanje svojih prava ili za bilo kakva pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate putem kontakt podataka navedenih na našoj veb stranici.

Izmene Politike Privatnosti

Povremeno možemo ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odražavali promene u našim praksama ili zakonskim zahtevima. Preporučujemo vam da redovno pregledate ovu stranicu kako biste bili informisani o najnovijim izmenama.


Vaša privatnost je naš prioritet i trudimo se da zaštitimo vaše podatke na najbolji mogući način.

Hvala vam na poverenju.